MAKLUMAN :

Makluman :
Kepada semua pelanggan dan pengunjung Faryana Delight yang dihormati...

Tempahan kuih muih dan manisan pencuci mulut dibuka seperti biasa... Hubungi kami di 019-7411125 (sms/wasap) untuk tempahan anda. Terima kasih.

Thursday, 30 January 2014

RV Cupcakes

Kek cawan Red Velvet permintaan Cik Era dr Taman Meranti Indah...




* Untuk tempahan sila hubungi 0197411125 (sms/whatsapp)

Kek Minions & Cheesetart

Kek choc moist dengan tema minion permintaan Cik Siti sempena sambutan harijadi keluarga beliau... juga 36pcs cheesetart pelbagai filling (blueberry, strawberry & kiwi).....  
Penghantaran ke Precint 11 Putrajaya.





Kek Choc Moist
Saiz : 10 x 10
Berat : 1kg++



Cheesetart aneka perisa 
36pcs

* Untuk tempahan sila hubungi 0197411125 (sms/whatsapp)

Tuesday, 28 January 2014

Serimuka Pulut Jagung

 Satu lagi variasi serimuka pandan yang terdapat di Faryana's Delight... yang pastinya tetap sedap dan memikat selera... bole hubungi saya utk tempahan...
Serimuka Pulut Jagung
RM 30.00
Saiz : 10 x 10

* Untuk tempahan : 0197411125 (sms/whatsapp)

Monday, 27 January 2014

Kuih Muih utk Jualan di Kiosk

Buat pengetahuan, kuih-kuih ini dibuka utk tempahan ye... sesiapa yang berminat utk mencubanya bole hubungi nombor di bawah.... tq.



Serimuka Pulut Hitam
RM 0.50/pcs


 Talam Keladi
RM 0.50/pcs


Kuih Kaswi
RM 0.50/pcs

* Utk tempahan hubungi 019-7411125 (sms/whatsapp)

Spiderman Choc Moist Cake, Apam Polkadot & Talam Suji

Kat bawah ni semua tempahan dari Cik Syimatul Husna dr Aman Putra, Puchong.... perjalanan lebih kurang 10 minit dr rumah sy... pick-up di Petronas Putra Perdana Puchong...
TQ!




 Kek Choc Moist tema Spiderman 
Berat 1kg +++



 100 pcs apam polkadot biru-pink



Talam Suji
Saiz 10 x 10
Potong 80 pcs

* Untuk tempahan hubungi 019-7411125 (sms/whatsapp)

Wednesday, 22 January 2014

Kuih Muih Jualan di Kiosk

Hari ni hantar 3 jns kuih ke kiosk.... puff sardin, kuih lapis coklat yang nampak mcm 'honey bee' dan juga kuih kaswi...
kalau ada sesiapa yang berminat untuk merasanya bole hubungi saya untuk tempahan.....

 Puff Sardine
RM 1.20/pcs



 Lapis Coklat Honey Bee
RM 0.50/pcs


Kuih Kaswi
RM 0.50/pcs

* untuk tempahan hubungi Liana : 019-7411125

Tuesday, 21 January 2014

Karipap Karipap Cinta

Karipap Karipap Cinta? Kenapa eh... karipap ni request dr doter tsayang Tasya n Didie (nak bwk bekal ke sekola sbb sedapp sgt katanya)... sapa lagi peminat setia kalo bkn anak sdiri hehehe.... dan juga member satu opis (mak buyong pulaks tue)...
Sesapa yang teringin tu bole kol no kat bawah ye....

 kelim tangan lagik uolls.... tak men ar pakai acuan tekap tu... hehehe...

inti : kentang + sardin

RM 0.50/pcs
sms/whatsapp Liana : 019-7411125

Monday, 20 January 2014

Kuih Muih Tempahan Cafe

Entry kali ni adalah mengenai kuih-kuih tempahan dr kantin Sekolah Menengah Bukit Jelutong.... pick-up kat umah saya... 30 pieces utk setiap jenis kuih... alhamdulillah...
Kepada sesiapa yang nak menempah tuk apa-apa majlis bole hubungi no fon kat bawah ye... ada apa-apa kuih nak request bole gtaw sy... insya-allah sy bole buatkan...

 Kuih Cucur Badak 

Kuih Karipap


Kuih Kaswi


 Apam Tepung Beras


Kuih Lapis

RM 0.50/pcs
Untuk tempahan, sms/whatsapp : 019-7411125